+46 704-47 29 62 pernilla@pkommunikation.se

OM P

P står kort och gott för Pernilla som startade P. Kommunikation med ambitionen att bli den nära reklamkontakten för små och medelstora företag. Vi är ditt bollplank och idébank där du som kund endast har en kontakt oavsett uppdragets inriktning eller bredd. P står även för ytterligare fyra ledord som kännetecknar våra värderingar och vårt arbetssätt.

PROFESSIONELLA

Du som kund skall alltid känna dig trygg i att få det du efterfrågar. Plus lite till. Vår yrkesmässiga roll är att kunna möta och förstå dina behov, identifiera styrkor och svagheter och bygga upp en medveten identitet på ett professionellt sätt. I vårt nätverk samarbetar vi med spetskompetenser som säkerställer att resultatet blir vad vi lovar.

PROFILSTARKA

Grunden i det vi gör skall leda fram till ett starkare varumärke. Allt börjar med en tydlig identitet och ett enhetligt formspråk som tillsammans sätter uttrycket i allt material oavsett kanal. Att hålla ihop all kommunikation på ett konsekvent och enhetligt sätt som bidrar till trovärdighet och tydlighet. Och sist men inte minst lönsamhet.

PERSONLIGA

Nära och långsiktiga kundrelationer bidrar till kortare uppstartssträckor inför varje nytt projekt. Även lyhördhet och förtroende för varandra spelar stor roll för resultatet. Att ha kunskap om sin kund och dess varumärke bidrar till ett bättre samarbete, effektivare arbetssätt och mindre kostsamt. Och så mycket roligare.

PRAGMATISKA

Vi låter inte abstrakta känslor, idéer och ideologier stå i vägen för möjligheten att åstadkomma något i praktiken. Egenskaper som jordnära, realistisk, praktisk och funktionell genomsyrar våra tankar, idéer och förhållningssätt där vårt motto är att alltid sätta kunden i fokus.

Likaså har vi ett nätverk av olika spetskompetenser som delar dessa synsätt; copywriters, webbutvecklare, fotografer, marknadsförare, tryckerier. Du som kund får den bästa sammansättningen av kompetenser baserat på dina behov.

Jag är Art Director och Grafisk formgivare från Göteborg som startade eget efter flera år inom e-handelsbranschen. Min spetskunskap är främst inom direktreklam, marknadsföring och varumärkesidentitet. Mina strategiska egenskaper tillsammans med en kreativ hjärna som aldrig vilar, gör mig till en bra konceptutvecklare. Jag är noggrann och envis och lämnar bara ifrån mig absolut toppkvalitet! Har även kunskap inom copywriting, webbdesign och sociala medier. Är en mångbottnad person som vill kunna lite om mycket. Ser gärna världen ur ett kameraperspektiv, föredrar kontraster i vardagen och dömer innehållet efter förpackningen. 

PERNILLA REJVIK

Owner P. Kommunikation , 0704-47 29 62 pernilla@pkommunikation.se